Om oss

Vad vi erbjuder

Byggnads konstruktion

Precision och kreativitet i varje struktur vi skapar.

Byggnads reparationer

Återställer byggnader till sitt bästa med erfarenhet och omsorg.

Special design

Unik och funktionell design för att ge ditt projekt en distinkt identitet.

Om Freja Ventilation

FreJa Ventilation AB grundades år 2015 och har för närvarande 7 anställda. Vår främsta målsättning är att skapa en trivsam vistelsemiljö för både boende och lokalbrukare. Genom ett effektivt samarbete med beställare tar vi hand om hela processen från cad-ritning och projektering till färdiga handlingar. Vi specialiserar oss på tillverkning enligt önskemål och ser över möjligheten att reparera innan byte av material.

Vi anser att varje projekt, stort eller litet, är lika viktigt. Precis som ”Tant Elsas köksfläkt” behandlar vi varje detalj med samma engagemang och omsorg. Hos oss får varje projekt, oavsett storlek, den uppmärksamhet det förtjänar.

Verksamheten består av

9

Service

Vår serviceavdelning erbjuder rensning av kanalsystem, provtryckning av kanaler, injusteringar, luftflödesmätningar, normal service av ventilationsanläggningar, samt OVK-besiktning.
9

Verkstad/Tillverkning

På vår verkstad tillverkar vi bl.a. kanaler, takhuvar, filterskåp,och rostfria kökskåpor. Vi har även möjlighet att tillverka stativ och andra järnkonstruktioner till fläktar.

9

Kontor

På kontoret sysslar vi med konstruktion av ventilationsanläggningar inklusive CAD-ritningar och beskrivningar. Vi har även behörighet att utföra OVK Obligatorisk Ventilationskontroll.
9

Entreprenad

Vi installerar ventilations- och klimatanläggningar med styr- och reglerutrustning. Från cad-ritning och projektering till färdiga handlingar.

9

Försäljning

Reservdelar och utbytesmaterial till alla på marknaden förekommande fabrikat av fläktar och ventilationsaggregat. Vi har ett lager av diverse filter, kilrep, kilremsor, bussningar samt kanaldetaljer och kanaler för ventilation.

Freja Ventilation stödjer:

Enastående team! De är otroligt hjälpsamma och lyhörda, vägleder mig mot framgång och delar generöst med sig av sina idéer och verktyg. Deras stöd har verkligen bidragit till min utveckling som företagare. 👍